De juiste partner voor al uw evenementen


EHBO Excellent staat voor uitstekende kwaliteit in ondersteunende diensten op tal van kleine en grote evenementen.

In de afgelopen jaren heeft EHBO Excellent ruime ervaring opgedaan in, met name EHBO hulpverlening. wij werken uitsluitend met voldoende gekwalificeerde mensen die, met liefde voor het vak, de hulpvrager de juiste zorg en aandacht geeft die nodig is. of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een groot festival, wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek en nemen u de zorg voor uw evenement uit handen.

Ook het inzetten van verkeersregelaars en service medewerkers doen we met de nodige kennis en ervaring. hierdoor kunt u verschillende ondersteunende diensten aanvragen welke op de juiste wijze met elkaar samenwerken. U heeft slechts één aanspreek punt tijdens uw evenement.

In samenwerking met het Emergency First Respons verzorgen wij ook EHBO opleidingen en Reanimatie trainingen voor zowel particulier als bedrijven. door de unieke lesmethode van het EFR kunt u al in 1 dag uw EHBO diploma halen. 

EHBO Excellent is voortdurend op zoek naar extra personeel voor verschillende functies. op de vacature pagina staan de actuele vacatures vermeld.

bekijk de diverse mogelijkheden die EHBO Excellent u kan bieden voor uw evenement of opleiding. staat uw vraag of wens er niet bij neem dan contact met ons op. wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren.


Team Excellent.